Qui som?

El meu nom és Laura VIFO i sóc la persona que està al darrere del projecte LaVidaEnUnKit. El primer kit va veure la llum el 2012, però fins al cap d’un any no em vaig decidir a obrir la meva pròpia botiga online. Sóc una apassionada de les coses ben presentades i fetes amb amor, és per això que tots els nostres kits estan fets a mà, on cada etiqueta està tallada una per una i cada cinta posada amb molta cura.

La meva professió com a dissenyadora gràfica fa que no m’imagini la meva vida sense el meu ordinador, però encara menys sense el cutter, les tisores, la cola i els papers de colors. I és que els meus anys com a joiera fan que tingui una necessitat de seguir creant de forma manual.

Quan reps un dels nostres productes, la nostra missió és aconseguir que puguis emocionar-te i fer emocionar a les persones que més t’estimes. Perquè sabem com d’importants són per tu els amics i la família, ens prenem la nostra feina molt seriosament. Per això personalitzar els kits amb el nom de la persona a qui va destinat no té cap sobrecost, perquè tenim molt clar que els petits detalls fan únic un regal.

 

La Fina és la responsable de cosir un a un els coixinets dels kits de la mare i la que fa que sigui possible que totes les comandes surtin amb un temps rècord de l’estudi.