ENVIAMENT

Ens prenem molt seriosament els nostres enviaments, és per aquest motiu que sempre que tinguem el producte en estoc, en 24 – 48h rebràs la comanda a l’adreça que ens indiquis.

En cas de voler utilitzar la teva empresa de missatgeria o venir-ho a buscar en el nostre estudi que tenim a La Garriga (Vallès Oriental) no hi ha cap problema, en envies un correu a laura.vifo@gmail.com i ens ho comuniques.

Enviaments a Espanya

Enviaments dins la península i Balears

Fem els enviaments a tota la península a un preu fix de 6 €. Si vols fer un regal i tens molta pressa a rebre la teva comanda, escriu-nos i veurem si podem arribar a temps.

Temps d’enviament

Aquests són els temps estimats que poden trigar els enviaments i els mètodes que utilitzem:

Comandes per a Espanya dins de la península i Balears

Totes les comandes enviats a qualsevol punt de la península, s’envien per missatgeria privada i triguen entre 24 i 48 hores a arribar al seu destí (dies laborables). En comptades ocasions, si el remitent no es troba a casa quan arriba el missatger, les comandes poden trigar entre un i dos dies més a arribar. En dies en què tenim promoció i ofertes especials teva comanda podria trigar 48 hores més a sortir del nostre estudi.
Per Nadal aquest període de temps es pot veure incrementat.

Les comandes per a Europa i la resta del món.

S’envien per missatgeria o per correu certificat, depenent de la destinació i pes del paquet i triguen entre 5 dies i 3 setmanes a arribar. Si us plau, tingueu en compte que els temps de lliurament per a enviaments fora d’Espanya poden variar en funció de factors aliens a LaVidaEnUnKit pel que no ens fem responsables per possibles retards en els temps d’enviament estimats. Si voleu que us enviem la teva compra per missatgeria urgent escriu-nos i et vam informar sobre les despeses d’enviament.

Enviament internacional

Utilitzem com a mètode d’enviament per a comandes internacionals, el servei de correus certificat amb nombre de seguiment i la missatgeria privada amb servei aeri; sempre triarem el mètode que millor s’ajusti pel que fa a preus i terminis de lliurament al teu país, però independentment de l’opció més adequada, en qualsevol cas, rebràs un correu electrònic amb el número per al seguiment de l’enviament i la companyia de missatgeria que porta el teu paquet.
Els temps d’enviament podrien trigar més del que és habitual si es tracta de períodes especials (com Nadal) o si hi ha algun factor aliè al nostre control que causi un retard en el servei de missatgeria.
Si el teu paquet es demora més de 5 setmanes a arribar al seu destí, escriu-nos un email i procedirem a reclamar teu paquet, ja que moltes vegades després de fer una reclamació el procés de lliurament s’agilitza màgicament.
Si tens qualsevol altre dubte sobre enviament escriu-nos un correu electrònic a laura.vifo@gmail.com i t’atendrem encantades.