AVÍS LEGAL

1. Objecte i generalitats

Les presents Condicions d’Ús (en endavant, les “Condicions”), juntament amb altres condicions particulars que puguin establir-se, tenen per objecte el lloc web www.lavidaenunkit.com, d’ara endavant lloc web així com la condicions de compra de productes a través del mateix.

El lloc web és titularitat de Laura Vilarrasa. amb N.I.F. 47812733B, degudament inscrita al Registre Mercantil de Barcelona i amb domicili en Carrer Sant Francesc 49, 2a 08530 La Garriga (Barcelona), d’ara endavant LaVidaEnUnKit.

L’ús dels serveis del lloc web, així com l’adquisició de qualsevol dels productes oferts, suposa l’acceptació del Client o Usuari, sense reserves de cap classe, de totes i cadascuna de les presents Condicions. El registre en el Lloc Web i l’ús dels serveis comporta que les seves dades com Usuari passaran a formar part dels fitxers de LaVidaEnUnKit.

LaVidaEnUnKit proporciona informació sobre els seus productes, i ofereix la possibilitat adquirir-los a través del Lloc Web. Les persones que vulguin adquirir productes hauran de completar el respectiu formulari de registre previ al procés de compra i seguir els passos que LaVidaEnUnKit li anirà indicant a través del lloc web.
Les presents Condicions juntament amb la Política de Privadesa i l’Avís Legal del lloc web, són les úniques condicions aplicables a l’ús del lloc web i a la compra dels productes a través del mateix i substitueixen qualsevol altra condició. En conseqüència, l’Usuari que accedeixi al Lloc Web, es registri i realitzi la compra de productes a través del lloc web accepta sotmetre i queda vinculat per les Condicions, la Política de Privacitat i Avís Legal tal com es trobin redactades en el moment en que s’accedeixi al lloc web.

Tot Usuari que es registri al Lloc Web ha de tenir, almenys, divuit (18) anys.

 2. Informació sobre els productes

LaVidaEnUnKit es reserva el dret a decidir, en cada moment, els productes oferts als Usuaris a través del Lloc Web i podrà en qualsevol moment afegir nous productes als inclosos en el Lloc Web, entenent-se, tret que es disposi una altra cosa, que tals nous productes es regiran pel que disposen les Condicions que estiguin en vigor en aquell moment.

3.  Sistema de compra

Per procedir a la compra del producte, l’Usuari, haurà de seleccionar el producte que vol comprar i afegir a la cistella. Un cop completada la selecció de productes objecte de compra, l’Usuari haurà de prémer la icona “Cistella”. A continuació, s’han d’indicar els productes seleccionats per la seva compra i l’Usuari haurà de seleccionar entre les opcions disponibles per a l’enviament dels productes a l’adreça indicada i la forma de pagament dels mateixos.
Les dades facilitades a LaVidaEnUnKit mitjançant el corresponent formulari són elements identificadors per accedir i efectuar les compres i tenen caràcter personal i intransferible.

4. Forma de pagament

Els mètodes de pagament acceptats en el Lloc Web són: Targeta de crèdit o dèbit, Paypal i Transferència Bancària.

5. Enviaments

Els enviaments es realitzen, generalment, mitjançant servei de missatgeria privada. Per a aquells Usuaris els enviaments vagin destinats a altres països, es pot optar pel Servei de Correus nacional o internacional.

6. Impostos

Els preus inclouen l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA), però cap altre impost, taxa, aranzel o recàrrec.

7. Preu

Els productes es vendran al preu que s’indica en el moment de la confirmació de la comanda per part del client. LaVidaEnUnKit podrà modificar preus, articles, ofertes i altres condicions comercials sense previ avís.

8. Modificació de les condicions

LaVidaEnUnKit es reserva el dret a revisar i modificar els presents Condicions en qualsevol moment. L’usuari estarà subjecte a les polítiques i Condicions vigents en el moment en què accedeixi al Lloc Web.

9. Reclamacions

L’usuari pot fer-nos arribar les seves reclamacions a info@lavidaenunkit.com; igualment pot expressar els seus comentaris i suggeriments escrivint a info@lavidaenunkit.com

10. Ús del lloc web

L’Usuari es compromet a utilitzar aquesta pàgina només per realitzar compres o fer consultes.

11. Responsabilitat

LaVidaEnUnKit no es fa responsable dels retards en els lliuraments de les comandes, o en la impossibilitat de realitzar-los quan la causa es degui a esdeveniment de força major, i per això, fora del nostre control, entenent entre altres causes de força major: vagues , accidents, errors en la direcció per part de l’usuari, desastres naturals, malaltia.

12. Protecció de dades

En accedir al lloc web, l’usuari pot autoritzar LaVidaEnUnKit a utilitzar la seva informació personal. Tota la informació proporcionada és confidencial. LaVidaEnUnKit processarà aquestes dades d’acord amb el que disposa la LOPD i altres lleis aplicables i garantint que la informació es recopila seguint totes les mesures de seguretat necessàries. L’usuari accedir a aquestes dades, rectificar-les, oposar-te al tractament o cancel·lar-escrivint-nos a info@lavidaenunkit.com

13. Utilització de cookies

LaVidaEnUnKit informa que aquest lloc web utilitza galetes en els processos interns de funcionament. Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l’usuari a efecte de fer més còmode i ràpida la comunicació que s’estableix entre ell i el nostre lloc web. La vigència d’aquestes galetes és l’estimada necessària per aconseguir aquests objectius. En cap cas s’utilitzen galetes per a l’adquisició de dades personals identificatives de l’usuari. L’usuari té la possibilitat de configurar els seus navegadors d’Internet per obtenir un millor coneixement i control de les galetes. Pot ser advertit prèviament a la seva instal·lació i impedir-la si és la seva voluntat.

14. Condicions d’ús

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat Espanyol, sent els jutjats de Barcelona els únics competents. Tots els usuaris del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre. En el cas que els usuaris del lloc web efectuïn compres i tinguin la condició de consumidors finals la competència judicial correspondrà als jutges i tribunals del domicili de l’usuari.